Over ons bedrijf

Toon en Riet heten je van harte welkom
Toon en Riet heten je van harte welkom

Als kachelfabrikant is  Rydes Style erin geslaagd de technologische ontwikkelingen aan te wenden om een gamma gebruiksvriendelijke, veilige en landelijke kachels te ontwerpen en te produceren en om te zorgen voor warmte en gezelligheid bij vele duizenden gezinnen.

Omdat alle processen gebeuren in het familiebedrijf wordt er al meer dan 100 jaar gewerkt met zin voor detail en kwaliteit. De ontwikkeling en de productie van onze kachels met een heel bijzondere stijl en met een tijdloze klasse, hebben ervoor gezorgd dat Rydes Style door de jaren heen een begrip geworden is. Alle kachels zijn stuk voor stuk pareltjes van afwerking.

Door de klimaatopwarming is de normering van de kachels strenger geworden en is op Europees niveau het eco-design een feit geworden. Dat zorgt ervoor dat  de houtkachels  en de gaskachels van Rydes Style  met al hun uitvoeringen naar grote waarde worden geschat. Als fiere kachelsmid en verwerver van het label “MADE IN BELGIUM” heet ik jullie welkom in onze toonzaal! Maak gerust een afspraak.

Vriendelijke groet van de kachelbouwer Toon Ryde.

Bedrijfsfilm

1 ste generatie Rydes Style
De eerste generatie
HIB - Handmade in Belgium
HIB - Handmade in Belgium​​​​​
Zicht op het atelier
Zicht op het atelier
Plaatbewerking in het atelier
Plaatbewerking in het atelier